Door merch te hebben, zorg je ervoor dat je fysieke en deelbare zaken hebt die mensen kunnen vasthouden. Dan wordt je organisatie meer tastbaar. Laten we eens verkennen wat je allemaal kunt laten bedrukken om je studentenvereniging een boost te geven en eenheid te creëren onder de leden

Kledingstukken bedrukken

Allereerst zijn gepersonaliseerde kledingstukken zoals t-shirts, hoodies of polo’s populaire keuzes. Een bedrukt verenigingslogo, een pakkende slogan of zelfs individuele namen kunnen deze kledingstukken een unieke uitstraling geven. Dit niet alleen als een vorm van identificatie, maar ook als een manier om het groepsgevoel te versterken.

Petten, mutsen en sjaals

Accessoires zijn ook geweldige opties om te bedrukken. Denk aan petten, mutsen, sjaals of zelfs sokken met het logo van de studentenvereniging. Deze items voegen niet alleen een stijlvolle touch toe aan de outfit, maar ze dienen ook als tastbare herinneringen aan de vereniging.

Vlaggen bedrukken

Voor evenementen en bijeenkomsten zijn bedrukte banners en vlaggen effectieve manieren om de zichtbaarheid van de studentenvereniging te vergroten. Gepersonaliseerde vlaggen met het verenigingslogo kunnen een krachtige indruk maken en helpen bij het creëren van een herkenbare aanwezigheid op de campus.

Bekers, waterflessen mokken en notitieboekjes

Praktische items zoals mokken, waterflessen en notitieboekjes kunnen ook worden bedrukt met het verenigingslogo. Deze functionele geschenken zijn niet alleen handig voor dagelijks gebruik, maar ze fungeren ook als subtiele promotie voor de vereniging, zelfs buiten de universitaire muren. Kies dus voor notitieboekjes, bekers en waterflessen bedrukken om je studentenvereniging op de kaart te zetten. 

Wat te denken van stickers? 

Als je vereniging zich bezighoudt met evenementen of feesten, overweeg dan om promotiemateriaal zoals bedrukte posters, flyers of zelfs stickers te verspreiden. Deze kunnen worden gebruikt om de aandacht te trekken en de bekendheid van de vereniging te vergroten.

Conclusie

Er zijn talloze mogelijkheden om je studentenvereniging te laten opvallen door middel van bedrukte items. Of het nu gaat om kleding, accessoires, banners of promotionele materialen, het toevoegen van een persoonlijk tintje met het verenigingslogo zal niet alleen de eenheid versterken, maar ook het gevoel van trots en betrokkenheid onder de leden vergroten. Laat je inspireren en maak van je studentenvereniging een herkenbaar en levendig onderdeel van de universitaire gemeenschap!

Pin It on Pinterest