Sushi is de laatste jaren extreem populair geworden en wordt veel gegeten door jongeren, maar ook ouderen. Je kunt ervan houden of je kunt het helemaal niets vinden. Je bent wellicht nog niet zo bekend op het terrein van sushi. Sushi komt voornamelijk uit Japan en bestaat vooral uit veel verschillende vissoorten in een combinatie met rijst. Je eet het voornamelijk koud en er wordt vaak wasabi of sojasaus gebruikt. Ben je van plan om voor de eerste keer eten bestellen bij sushi Dordrecht? Dan is het misschien leuk om meer te weten te komen over sushi en wat je allemaal kunt bestellen. Wil je er meer over te weten komen? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Wat is sushi?

Voordat je sushi besteld bij sushi Dordrecht is het misschien wel interessant om erachter te komen wat sushi nu precies is. Sushi is een gerecht afkomstig uit de Japanse keuken en bestaat uit rijst, vis en groenten. Je hebt sushi in verschillende vormen en afhankelijk van je smaak kun je van alles bestellen. Je hebt sushi met tonijn, zalm, ei, garnaal, spinazie en verschillende sauzen. Ze worden vaak geleverd in dozen met 8 stuks sushi en voor speciale sushi soorten zijn dit er vaak een stuk minder. Als je sushi besteld bij sushi Dordrecht, zie je precies waar de sushi uit bestaat. Je kunt op deze manier voor jezelf bepalen of je het lekker vindt, of dat je liever kiest voor andere sushi. 

Waar moet je op letten bij sushi Dordrecht

Als je besteld bij sushi Dordrecht is het erg belangrijk dat je kijkt naar de ingrediënten die gebruikt worden voor de sushi. Soms kan het zijn dat je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten en hier moet je goed rekening mee houden. In sushi kunnen soms noten zitten en mensen met een notenallergie kunnen hier veel last van krijgen. Als je sushi besteld bij sushi Dordrecht moet je ook goed kijken wat er bij de sushi zit. In sommige gevallen moet je namelijk de sojasaus apart erbij bestellen en hetzelfde geldt voor de wasabi.

Pin It on Pinterest